Celtic v Cluj: Com veure l'Europa League a la televisió i en directe

Quina Pel·Lícula Per Veure?

El Celtic lluitarà contra la venjança quan s’enfronti al CFR Cluj en la seva segona competició europea de la temporada.

Publicitat

Els Bhoy van ser eliminats de la tercera ronda de classificació de la Lliga de Campions pel Cluj a l'agost.

L'empat a 1-1 fora de casa va ser seguit per una derrota per 4-3 al Celtic Park amb un dramàtic guanyador dels 97 minuts de George Tucudean condemnant els campions escocesos a la Lliga Europa.

• Quan serà la final de la Lliga Europa? Detalls complets

Aleshores, el Cluj va ser derrotat per 2-0 global per Slavia Prague a la ronda de play-off, i va irònicament caure al grup del Celtic Europa League.

Van vèncer el Lazio per 2-1 en el partit inicial, mentre que el Celtic empatava amb el Rennes.

RadioTimes.com ha completat tot el que cal saber sobre com veure el partit del Celtic v Cluj a la televisió i en línia.

A quina hora és el partit Celtic v Cluj?

El Celtic v Cluj arrencarà a les 20:00 encès Dijous 3 d'octubre de 2019 .

Com veure i reproduir en directe Celtic v Cluj

Alguns dels nostres articles contenen enllaços d’afiliació contextuals. Podeu ajudar-nos fent clic sobre aquests, ja que podríem guanyar comissions si feu una compra. No hi ha cap cost addicional per a vosaltres i mai permetem que això pugui esbiaixar el nostre contingut.

El joc es mostrarà en directe BT Sport 3 .

Hi ha diverses maneres d’obtenir BT Sport. Si ja sou client de banda ampla de BT, podeu afegir-lo al contracte existent per obtenir-ne un de més 10,00 GBP al mes . Per als nous clients, els paquets de televisió de banda ampla i BT comencen des de 39,99 GBP al mes .

Si no teniu o voleu banda ampla BT, podeu afegir BT Sport als serveis de banda ampla o TV existents, inclosos Cel , TalkTalk i Verge .

com fer una tomba amb poca alquímia

Qui guanyarà? RadioTimes.com diu ...

El Celtic ho sap tot sobre el Cluj i jugarà amb un punt per demostrar després de batre el liderat en la seva derrota a la segona part a principis de temporada.

Els de Neil Lennon es van ensopegar amb un empat a la lliga contra l’Hibernian el cap de setmana per 1-1, però no es quedaran desconcertats ja que donen la benvinguda al Cluj a Glasgow.

Odsonne Edward i Olivier Ntcham van ser retirats del partit dels Hibs amb molt de temps restant, de manera que haurien d’estar en forma i disposats a acomiadar el Celtic per obtenir una victòria ajustada.