Fixacions de rugbi a Anglaterra: Quan jugarà Anglaterra a la Copa del Món de rugbi?

Quina Pel·Lícula Per Veure?

Anglaterra té l’objectiu d’aconseguir la Copa del Món de rugbi per segona vegada mentre van a la batalla al Japó.

Publicitat

Els homes d’Eddie Jones han arribat a la final i esperaran fer una última actuació per obtenir la glòria.

• Fixacions de la Copa del Món de rugbi 2019: tots els partits en directe a la televisió i en directe - hora del Regne Unit

Tot i això, queda prevista una dura prova per a Anglaterra a la final amb Sud-àfrica en màxima després de vèncer Gal·les.

RadioTimes.com ha completat tot el que cal saber sobre com veure Anglaterra a la Copa del Món de rugbi.

Quan jugarà Anglaterra a la Copa del Món de rugbi?

PROXIM PARTIT: v SUDÀFRICA al final a 09 a.m encès Dissabte 2 de novembre 2o19 .

Partits de la Copa del Món d'Anglaterra de Rugbi

Tot el temps al Regne Unit

Dissabte 2 de novembre 2o19: Final: Anglaterra contra Sud-àfrica (9:00 hores)

Dissabte 26 d'octubre de 2019: SF - ANGLATERRA 19-7 Nova Zelanda

Com veure els partits de la Copa del Món de rugbi d’Anglaterra a la televisió i en directe

Tots els partits d’Anglaterra de la Copa del Món de Rugby 2019 es podran veure en directe a ITV1.

Els jocs també es podran reproduir en directe de manera gratuïta a través d’ITV Hub, de manera que mai no perdreu ni un moment mentre esteu en moviment.

Consulteu la guia completa de RadioTimes.com sobre la Copa del Món de rugbi, inclosos els horaris del Regne Unit i els canals de televisió.

Quan va guanyar Anglaterra la Copa del Món de rugbi?

2003. Sí, és cert, es va produir l’impressionant gol de Jonny Wilkinson contra Austràlia a l’últim minut 16 anys fa.

El capità Martin Johnson i l’entrenador principal Clive Woodward van aixecar el trofeu després de l’estreta victòria per 20-17.

Publicitat

Jason Robinson va marcar l’únic intent d’Anglaterra del dia, però Wilkinson es trobava en plena forma per acabar amb quatre penals i el seu icònic guanyador als 100 minuts.