Com veure en directe el billar del Campionat del Regne Unit 2020: ordre de joc i cobertura de televisió

Quina Pel·Lícula Per Veure?

Avui comença la final del campionat de billar del Regne Unit, amb l’anglès Judd Trump que espera la seva segona victòria al torneig, però que s’enfronta a una forta competència de l’australià Neil Robertson.

Publicitat

Tant Trump com Robertson van navegar per les semifinals amb relativa facilitat, gaudint de 6-2 victòries contra dos dels millors jugadors de la Xina, Lu Ning i Zhou Yuelong, respectivament.

els jocs de la matriu

Hi ha una gran quantitat de proves en els esdeveniments d'avui, ja que el guanyador del campionat del Regne Unit tornarà a casa amb la friolera de 200.000 lliures esterlines, de manera que espereu que els dos competidors restants portin el seu joc A.

L'acció es desenvoluparà al Marshall Arena de Milton Keynes, però, com passa amb tots els esdeveniments esportius en aquest moment, els aficionats tenen prohibit l'accés al lloc a causa del risc de transmissió del coronavirus.

Afortunadament, els partits es mostraran en directe a les plataformes Eurosport i BBC, i estem aquí per ajudar-vos a entendre-ho tot per absorbir cada moment possible.

Consulteu la nostra completa guia del Campionat del Regne Unit del 2020, que inclou horaris, detalls de la televisió i un ordre de joc diari.

Quan serà la final del Campionat del Regne Unit 2020?

El Campionat del Regne Unit del 2020 va començar Dilluns 23 de novembre .

La cursa de dues setmanes culmina amb una final de cap de setmana Diumenge 6 de desembre .

Com es pot veure el campionat del Regne Unit 2020

La cobertura del Campionat del Regne Unit del 2020 estarà fàcilment disponible a les plataformes Eurosport i BBC.

La major part de l'acció s'emetrà a BBC Two i BBC iPlayer, tot i que es mostraran partits ocasionals a BBC One.

Molts clients de Sky Sports tindran Eurosport inclòs al paquet. Els clients que no pertanyen a Sky Sports es poden inscriure des de només 4,99 GBP al mes o 39,99 GBP durant un any complet.

Us podeu subscriure Jugador Eurosport independentment o afegiu-lo a la vostra subscripció a Amazon Prime. Fins i tot us podeu inscriure a proves gratuïtes tant per a Eurosport com per a Amazon Prime, de manera que pugueu gaudir de la seva cobertura durant una setmana sense pagar.

Vigileu el nostre calendari a continuació, que s'actualitzarà durant tot el torneig quan es publiquin detalls específics.

Ordre de joc del Campionat del Regne Unit

Podeu consultar l’ordre de joc d’avui aquí, a més de la informació de l’horari de televisió a sota de la llista per veure com podeu sintonitzar a la BBC i l’Eurosport.

Premis del Campionat del Regne Unit

Hi ha un fort premi de diners per al campionat del Regne Unit. Aquí teniu el resum complet, inclosos els bons per assolir el descans més alt:

Qui és el campió actual?

Ding Junhui va triomfar el 2019 després de derrotar a Stephen Maguire per 10-6 a l’enfrontament final.

Els jugadors van classificar el número 16 i el número 14 respectivament en aquell moment, amb només John Higgins (5) i Mark Allen (7) que van arribar als quarts de final dels deu primers.

El número 98, classificat com a conte de fades de Nigel Bond, el va portar més enllà de Judd Trump i va arribar als quarts on va ser derrotat per Allen.

Shaun Murphy va ser abandonat a la primera ronda per l’edifici israelià Eden Sharav, classificat al número 121, mentre que Kyren Wilson va caure davant Marco Fu en el segon obstacle i Ronnie O'Sullivan va caure davant l’últim campió Junhui als vuitens de final.