Com veure la final del Campionat Mundial de billar 2021: canal de televisió i transmissió en directe

Quina Pel·Lícula Per Veure?

La final del Campionat Mundial de billar finalitza dilluns, després d’un apassionant partit de dos dies entre dues de les llums més brillants del joc.

Publicitat

El tres vegades campió del món Mark Selby s’enfronta al campió del món Shaun Murphy del 2005 en un emocionant partit el diumenge i el dilluns quan el torneig s’acaba.

Després d'una intensa acció, la final del millor de 35 va veure el número 4 de Selby amb un avantatge de 10-7 al final del partit el diumenge.

Selby va gaudir prèviament d'una estreta victòria per 17-15 sobre el cap de sèrie número 18, Stuart Bingham, a les semifinals després d'un enfrontament tens. Estava buscant grans encanteris, però al final va tornar a triomfar.

Hi va haver un drama enorme a la semifinal de la llavor número 7 de Murphy contra el número 6 de Kyren Wilson.

Wilson va liderar 6-2 en una etapa, després 10-4, abans que Murphy rebotés per guanyar 11 dels últims 12 quadres, inclosos els vuit quadres finals consecutius, per aconseguir una victòria per 17-12.

Espereu emocions i vessaments durant les pròximes hores i dies, mentre la parella final lluitarà per la supremacia sense cap favorit clar entre les estrelles restants. Absorbeu-lo.

RadioTimes.com t’ofereix tot el que necessites saber per gaudir del torneig, inclosos els temps i la totalitat Calendari del Campionat Mundial de billar 2021 .

Com veure el Campionat Mundial de billar 2021 a la televisió i en directe

La cobertura del Campionat Mundial de billar està disponible a totes les plataformes Eurosport i BBC.

Molts clients de Sky Sports ja tindran Eurosport inclòs al paquet.

Els clients que no pertanyen a Sky Sports es poden inscriure des de només 4,99 GBP al mes o 39,99 GBP durant un any complet.

Us podeu subscriure Jugador Eurosport independentment o afegiu-lo a la vostra subscripció a Amazon Prime. Fins i tot us podeu inscriure a proves gratuïtes tant per a Eurosport com per a Amazon Prime, de manera que pugueu gaudir de la seva cobertura durant una setmana sense pagar.

La major part de l'acció també s'emetrà a BBC Two i BBC iPlayer, tot i que es mostraran partits ocasionals a BBC One.

Vigileu el nostre calendari següent, que s'actualitzarà durant tot el torneig quan es publiquin detalls específics.

Calendari del Campionat Mundial de billar 2021 - Final

A continuació, podeu consultar tots els partits que es presentaran avui.

per girar un cargol tossut, el millor és utilitzar un tornavís que tingui a

Consulteu la nostra llista completa de partits dels propers dies Calendari del Campionat Mundial de billar 2021 .

Per gestionar les vostres preferències de correu electrònic, feu clic aquí.

Quan és final el Campionat Mundial de billar 2021?

Va començar el Campionat Mundial de billar 2021 Dissabte 17 d’abril de 2021 , un retorn a la seva franja habitual d'abril després de passar a l'agost de l'any passat a causa de restriccions.

La cursa de dues setmanes culmina amb la final del Dilluns 3 de maig de 2021 .

Premi del Campionat Mundial de billar 2021

Hi ha una gran quantitat de premis per al Campionat Mundial de billar. Aquí teniu el descens complet, inclosos els bons per assolir el descans més alt:

• Pausa màxima: £ 40,000

Qui va guanyar el Campionat Mundial de billar el 2020?

El Campionat Mundial de billar el 2020 va ser finalment guanyat per Ronnie O'Sullivan, diversos mesos després que s'hagués d'haver celebrat el torneig.

Va derrotar a Kyren Wilson 18-8 durant una actuació desenfrenada a la final per aconseguir el seu sisè títol mundial.

El partit del torneig, i un dels més grans de la història recent, va arribar durant les semifinals mentre Wilson lluitava contra Anthony McGill.

Wilson finalment va triomfar per 17-16 després d'un impressionant marc decisiu de 62 minuts que va tenir la nació a la vora del seu seient.

O'Sullivan va acabar amb Wilson a la derrota final, però aquest any no podrà defensar la seva corona al Crucible després de perdre a la segona ronda contra McGill.

Es permeten els aficionats al Campionat Mundial de billar 2021?

Sí. Els aficionats s’han anat introduint de manera constant per als Campionats Mundials de billar, augmentant gradualment durant tot el torneig. Les primeres rondes contenien un 33 per cent de públic a la sala, abans que es permetés el 50 per cent per a la segona ronda.

Els quarts de final i les semifinals es van avançar amb una afluència de 75 per cent de capacitat abans que la final, l’esdeveniment més destacat del billar mundial, s’hagi il·luminat en verd amb una capacitat del 100 per cent. Tots els seients de la casa estaran ocupats.

Els aficionats hauran de portar màscares, però no han de complir regles estrictes de distanciament social com a part del programa pilot recolzat pel govern que s’està implementant al Campionat.